Zomerse wintertuin

Een wintertuin is de plek bij uitstek om ook tijdens de wintermaanden te genieten van outdoor living. Deze klassieke ruimte werd voorzien van een hedendaagse invulling met meubilair van Paola Lenti en Roda.

Gebruikte merken:

Provincie: 
Vlaams-brabant
Gemeente: 
Schaffen
Interieurarchitect: 
Jeroen Martens
Inrichting: 
Mira Verde

Aan één zijde van de ruimte werd een sofacompositie opgesteld, aan de andere zijde een diningopstelling, bestaande uit een massief teakhouten Pier tafel, gecombineerd met acht Harp armstoelen van Roda. De armstoelen bestaan uit een wit gelakt frame, bespannen met zandkleurige koord. Centraal op de tafel staat een Domani Lava pot.

De sofacompositie bestaat uit een Paola Lenti Sabi driezitsofa en twee Ami fauteuils, allen met de rug in zandkleurig koordenvlechtwerk. De sofa heeft een strakke hardhouten basis, terwijl de fauteuils een elegant roestvrijstalen frame hebben. De zit- en rugkussens werden uitgevoerd in beige badstof, voor de decokussens werd er gekozen voor een combinatie van oranje met wit. Centraal op het zandkleurig Paola Lenti Cocos tapijt staat een Sunset salontafel met wit gelakt frame en tafelblad in hardhouten latjes. De twee Paola Lenti Heron bijzettafeltjes hebben eveneens een wit gelakt frame, het tafelblad is uitgevoerd in witte natuursteen. Twee decoratieve Paola Lenti Nido zitpoefs, waarvan één effen oranje is en één in een tweekleurige koord oranje/wit, staan opgesteld ter aankleding van het geheel. Een Domani Lava schaal en pot en een groepje Visitors van Cores Da Terra werden toegepast als decoratie. De oranje Vibia Wind staande lamp voorziet de zithoek van sfeerverlichting.

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.