Terras op niveau

Het royale dakterras ligt bovenop een winkel-woonpand in het centrum van Herk-De-Stad en bestaat uit twee aparte gedeelten op verschillende hoogten. 

Gebruikte merken:

Provincie: 
Limburg
Gemeente: 
Herk-De-Stad
Tuinarchitectuur: 
J. Martens - Mira Verde
Partner: 
Lummens Tuinbedrijf Reynders
Inrichting: 
Mira Verde

Vóór de 1,4 m hoge, blinde muur kwam een grote, verhoogde plantenbak in tropisch hardhout met buxusbollen en een meerstammig krentenboompje. Deze plantenbak zorgt voor een overgang in niveau en breekt het zicht op de blinde muur, bovendien verzacht de groene structuur de harde materialen. Via een stalen trap is het tweede loungeterras bereikbaar, even mooi afgewerkt en ingericht als het lager gelegen terras. Met een hardhouten vloer, stijlvol omrand met lichtgrijze gletsjerkeien, en een verhoogde plantenbak met wintergroene planten aan de ene kant en een lang zitelement aan de andere kant. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van het uitzicht! 

Voor de inrichting werd gekozen voor zitmeubilair van de Basket collectie van Roda, gecombineerd met Otto poefs en decokussens van Paola Lenti. De Tuuci Classic parasol voorziet het terras van schaduw. Op het hoger gelegen zonneterras werd een Canasta ligmand van B&B Italia opgesteld om heerlijk in te kunnen relaxen. Al het meubilair werd uitgevoerd in grijstinten met limoengroene kleuraccenten.

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.