Mix van texturen

De gevelbekleding in zwarte latjes staat in contrast met de witte crepi van dit hedendaags poolhouse.  Voor de keuze van het tuinmeubilair werd er meteen geopteerd voor zwart, gezien wit te sterk zou contrasteren. In dit project trokken we de zwarte basiskleur dan ook consequent door, mits het combineren van uiteenlopende texturen binnen de bekleding van de verschillende meubel- en decoratiestukken. Enkele decokussens brengen een kleuraccent, afgestemd op de azurblauwe kleur van het zwembadwater. 

Gebruikte merken:

Provincie: 
Antwerpen
Gemeente: 
Zandhoven
Inrichting: 
Mira Verde

Onder de dakoversteek werd een zwarte Paola Lenti Frame één- en tweezit opgesteld, vergezeld van twee Frame salontafels. De zwarte Vibia Wind lamp voorziet dit terras van de nodige sfeerverlichting. De Moonich terrasheaters zorgen ’s avonds voor een aangename warmte.

Op het zonneterras bij het zwembad werden twee luxueuze Paola Lenti Cove ligbedden opgesteld, vergezeld door twee Paola Lenti Otto poefs en een Strap bijzettafeltje. De twee Ensombra designparasols van Gandia Blasco voorzien de ligbedden van wat schaduw.

Dobberend op het zwembad treffen we de Jackie matras van Mr. Blue Sky … een must have voor zonnekoppers! De twee bolvormige verlichtingsarmaturen van Mr. Tricot garanderen een sfeervolle verlichting langsheen het zwembad.

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.