Lekker loungen

Dit uitgestrekt hardhouten terras leek wel het dek van een luxejacht ... Deze terrasruimte werd voorzien van een zwembad en een Renson Camargue terrasoverkapping.

Gebruikte merken:

Provincie: 
Limburg
Gemeente: 
Heusden-Zolder
Architect: 
L&P interieurproducties
Partner: 
Renson
Inrichting: 
Mira Verde

In het verlengte van het zwembad, werd een witte Viteo Pure modulaire zithoek opgesteld, die voorzien werd van zandkleurige zit- en rugkussens. De Pure zithoek bestaat uit strakke platforms in corian, waarop corian rugsteunen geplaatst worden. De rugsteunen kunnen verplaatst worden over het gehele platform, waardoor de opstelling van de sofa eenvoudig gewijzigd kan worden. Het zwevend teakhouten tafeldeel doorbreekt het platform. Ook de Viteo Pure salontafel en het B&B Italia Awa bijzettafeltje zijn gemaakt in witte corian. De Viteo Slim Wood loungestoel heeft een teakhouten onderstel, de zitting is uitgevoerd in witte corian. De witte en pastelroze decokussens vormen een subtiel accent ten opzichte van de zandkleurige zit- en rugkussens. De zithoek werd afgewerkt met een zandkleurig Paola Lenti Sahara buitentapijt en twee zandkleurige Paola Lenti Play poefs.

Onder de Renson terrasoverkapping, werd een strakke diningset van Fuera Dentro opgesteld: een wit gepoederlakte Nimio tafel met wit keramisch tafelblad, gecombineerd met acht wit gepoederlakte Butaque armstoelen met zitting in witte batyline. De zitkussens werden geproduceerd in dezelfde zandkleurige stof als de kussen van de Viteo Pure zithoek.

Bij het zwembad werden twee Viteo Pure ligbedden en twee Viteo Slim loungestoelen, allen met wit gepoederlakt frame en zitting in witte corian, opgesteld. De comfortabele lig- en zitkussens werden ook hier weer geproduceerd in de zandkleurige stof. Als bijzettafeltjes werd er opnieuw gekozen voor het model Awa van B&B Italia.

Zowel bij de zithoek als op de tafel werden de witte en pastelroze Minsk potten van Domani toegepast als decoratieve objecten.

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.