Landelijk modern

Tegenwoordig bekomt het charmante karakter van het landelijke bouwen, zowel binnens- als buitenshuis, een opwaardering door de toepassing van een eigentijdse inrichting. Rekening houdend met het strak, hedendaags interieur van deze woning, bedachten we een gezellige terrasinrichting met modern tuinmeubilair.

De kleur zwart werd de basis in het ontwerp, gecombineerd met teakhout en taupegrijze kussenstoffen.

Gebruikte merken:

Provincie: 
Antwerpen
Gemeente: 
Schilde
Inrichting: 
Mira Verde

Het hoofdterras werd opgedeeld in twee zones, één voor een hoeksofa en één voor een diningset.

De Kettal Mesh hoeksofa heeft een teakhouten onderstel, de rug- en armsteunen zijn uitgevoerd in zwart gelakt aluminium. De combine van teak met zwart gelakt aluminium herhaalt zich in de Kettal Vieques salontafel en Mesh bijzettafel. Drie zwarte Paola Lenti Otto poefs maken de zithoek compleet.

De U-table in zwart gelakt aluminium werd gecombineerd met Forest armstoelen van het Italiaanse Fast. Op de kop van de tafel staat een vrijstaande Hotdoor terrasheater opgesteld. Twee Tuuci Crescent parasols overschaduwen het hoofdterras.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een tweede terrasje, dit werd ingericht om te relaxen. Twee Paola Lenti Float chaise longues met bijhorende poef werden vergezeld van een Kettal Objects bijzettafeltje.  De drie decoratieve verlichtingsarmaturen van Mr. Tricot voorzien dit terras van sfeervol licht.

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.