Klassiek versus modern

Dit prachtig klassiek kader kreeg een totale make-over. Het gedateerde interieur van poolhouse en zonneterras werd vervangen door een gloednieuwe moderne inrichting. De eigenaars stelden hierbij het praktisch aspect voorop. Aan ons de uitdaging om esthetiek te koppelen aan functionaliteit.

Gebruikte merken:

Provincie: 
Antwerpen
Gemeente: 
Kontich
Inrichting: 
Mira Verde

Een uitgestrekte Viteo Pure zithoek in witte corian, onderbroken door zwevende teakhouten tafeldelen, staat opgesteld tegenover de haard. De witte en zwarte decokussens contrasteren met de zandkleurige stof van de basiskussens. Twee Kettal Vieques bijzettafels met teakhouten poot en wit tafelblad werden gecombineerd met twee zwarte Paola Lenti Otto poefs.

Een witte verlengbare tafel met keramisch tafelblad werd voorzien van zes zwarte Kettal Maia armstoelen. Twee Kettal Maia loungestoelen met voetenbank en bijzettafeltje werden opgesteld ter hoogte van het schuifraam die toegang geeft tot het poolhouse.

De decoratieve bolvormige hang- en tafellampen van Mr. Tricot en de Delta Light Montur wandarmaturen voorzien het overdekt terras van een sfeervolle verlichting.

Het zonneterras werd ingevuld met twee dubbele Cama Chill ligbedden van Gandia Blasco. Ook hiervoor kozen we de structuur wit met zandkleurige ligkussens en witte hoofdkussens. De Jardinico Antigua zweefparasol met wit frame en zandkleurig doek voorziet het zonneterras van schaduw.

De twee zandkleurige Jackie matrassen van Mr. Blue Sky vinden hun toepassing zowel op het zwembad, als ernaast.

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.