Black is back

Jarenlang was wit de kleur bij uitstek voor design buitenmeubilair, maar de kleur zwart maakt nu haar comeback!

Het zwart tuinmeubilair contrasteert mooi met de witte gevels van deze moderne woning en matcht perfect met de zwarte raamprofielen.

Gebruikte merken:

Provincie: 
Antwerpen
Gemeente: 
Westerlo
Tuinarchitectuur: 
Evelien Claus
Inrichting: 
Mira Verde

Onder het overdekt terras bij de keuken, opteerden we voor een elegante diningset van het Italiaans merk Fast. Zo werd er een zwarte Radice Quadra tafel met vier zwarte Forest armstoelen opgesteld. Een zwarte Paola Lenti Float ligzak, met bijhorende poef en een Objects bijzettafeltje van Kettal, staan intiem opgesteld tussen de groenmassieven en bieden een plek om heerlijk uit te rusten.

Op het uitgestrekte terras, nabij de living, stelden we een Kettal Boma driezitsofa op. Deze sofa werd voorzien van een antracietkleurig frame, de kussens zijn gestoffeerd in een warmgrijze outdoorstof. De sofa werd voorzien van drie zwarte Paola Lenti rugkussens. De Kettal Vieques salon- en bijzettafeltjes werden eveneens uitgevoerd met een antracietkleurig frame, het tafelblad is in teakhout. Eén zwarte Paola Lenti Otto poef en één zwarte Kettal Zigzag poef zorgen samen met de zwarte Gandia Blasco Ensombra parasol en de twee zwarte Rhodos potten van Domani voor de aankleding van dit geheel. Als fauteuil werd er gekozen voor het model Otto van Paola Lenti, die net zoals de poefs uitgevoerd is in zwart koordenvlechtwerk.

Op het patio terras in de voortuin werd een Dedon Seax loungestoel met voetenbank, met zwarte frames en antracietgrijze zittingen, vergezeld van een zwarte Vibia Wind staande lamp.

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.