Buitenverlichting

Voor een gezellige avondsfeer in uw tuin, biedt de juiste buitenverlichting een absolute meerwaarde in het totaalplaatje van uw buitenruimte. Ook hiervoor kunt u bij MIRA VERDE terecht. Een aangename sfeerverlichting vult u al dan niet aan met een functionele accentverlichting voor een optimaal effect. Zo kunt u een functionele basisverlichting, zoals gevelverlichting, trap- of padverlichting of verlichting aan de oprit of parkeerplaats combineren met gerichte buitenverlichting die een opvallend item op uw terras of in de tuin verlicht zoals een bomenrij, een solitaire struik of een kunstobject. Op die manier schept u een harmonieus totaalbeeld in tuin of op uw terras.

Wilt u weten welke buitenverlichting uw tuin doet baden in een perfect lichtspel?

MIRA VERDE werkt voor u een verlichtingsconcept uit, helemaal op maat van de klant. Wij combineren verlichtingsarmaturen van kwalitatieve merken met buitenverlichting van een aantal unieke en exclusieve verlichtingscollecties. Naast een uiteenlopend aanbod vaste verlichtingsarmaturen, specialiseren wij ons ook in een originele collectie van eigentijdse mobiele verlichting voor buiten, draadloos met een herlaadbare accu of met een snoer, zoals:

  • Staan- en tafellampen
  • Lichtobjecten
  • Hanglampen en lantaarns
  • Enz.

Breng een avondbezoekje aan onze showroom. In onze tuin demonstreren wij u graag onze conceptuele aanpak voor buitenverlichting, de integratie van verschillende lichtsoorten en de creatie van diverse avondsferen.

Aanbod Buitenverlichting

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.