Buitenmeubilair

Het buitenleven nodigt uit om van uw buitenruimte een aantrekkelijke plek te maken waar u kunt ontspannen en genieten. Met het buitenmeubilair van MIRA VERDE zet u meteen de toon om in open lucht een luxueuze sfeer te creëren waar het aangenaam vertoeven is. Een uitgebreide collectie tuinmeubilair van de meest exclusieve merken laat u toe om de tuinmeubelen van uw dromen uit te kiezen. Kiest u voor design of houdt u van de klassiekers? Wij komen tegemoet aan verschillende smaken en verlangens waardoor alle stijlen aan bod komen in ons assortiment.  Zo kiest u de tuinmeubelen die het meest aansluiten met uw buitenruimte of trekt u gewoon uw interieursfeer door naar buiten.

Kom alvast een kijkje nemen naar ons uitgebreid aanbod buitenmeubilair:

  • Ligstoelen, ligbedden en chaise longues
  • Tuin- en loungesets
  • Zitbanken en buitensofa’s
  • Tuintafels en tuinstoelen
  • Lig- en zitzakken en poefs voor buiten
  • Enz.

In onze showroom vindt u een uitgebreide selectie tuinmeubelen en terrasaccessoires. Kom langs en ontdek de verschillende modellen en combinaties die aan uw tuin of terras extra cachet geven. 

Aanbod Buitenmeubilair

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.