Totaalconcepten

MIRA VERDE gaat nog een stap verder dan enkel het ontwerp van uw balkon of terras. De functie van een tuin veranderde de voorbije jaren waardoor we tegenwoordig spreken van een volwaardige ‘outdoor leefruimte’. MIRA VERDE specialiseert zich dan ook in het ontwerp en de verdere inrichting van alle outdoor gerelateerde leefruimtes door het creëren van een volwaardig totaalconcept. Daarbij denken wij onder andere aan de integratie van een poolhouse, zwembad, wellness-ruimte, overdekt terras, oranjerie en/of buitenkeuken. Daarnaast gaat onze aandacht naar het verder invullen van de inrichting met passend buitenmeubilair, sfeervolle buitenverlichting en fraaie terrasdecoratie. We streven dan ook naar het uitwerken van een totaalconcept waarbij alles één samenhangend geheel vormt en resulteert in een ruimtelijke en evenwichtige buitenruimte. 

 

Voor elk project een uniek concept

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. Voor elk project bedenken wij dan ook een uniek concept. Zo onderscheiden al onze projecten zich van elkaar door hun specifieke stijl, kleur- en materiaalcombinatie. Dankzij ons uitgebreid merkenaanbod bieden wij een zeer breed assortiment in de meest uiteenlopende stijlen en materialen. Zo bedenken wij voor elk project een persoonlijke en unieke totaalinrichting.

Bekijk onze realisaties en ontdek nog meer inspiratie om uw buitenruimte in te richten of contacteer ons meteen voor een vrijblijvend gesprek over uw tuin- of terrasideeën.

Het ontwerpproces

Na een plaatsbezoek, verkennend gesprek en eventuele opmeting, starten wij met het uitwerken van een terrasontwerp. Hierbij bedenken wij, rekening houdend met de wensen en eisen van de klant, een passend terrasconcept. Meubilair, potten, verlichting en accessoires worden zorgvuldig door ons gecombineeerd en planmatig ingetekend. Ook het gedeelte van de tuin, dat aansluit bij het terras, kan opgenomen worden in het ontwerp. 

Vervolgens nodigen wij de klant opnieuw uit in onze showroom voor de presentatie van het plan. Wij stellen eveneens een moodboard van de gekozen materialen en stoffen samen, zodat de klant zich een duidelijk beeld kan vormen van de te creeëren sfeer en kleurcombinatie. Na goedkeuring van het plan en bijhorende offerte, volgt de realisatie.

Laat u inspireren door MIRA VERDE

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. 

Bekijk onze realisaties en ontdek talloze ideeën voor de inrichting van uw buitenruimte.