Realisaties

MIRA VERDE gaat nog een stap verder dan enkel het ontwerp van uw tuin, balkon of terras. De functie van een tuin veranderde de voorbije jaren waardoor we tegenwoordig spreken van een volwaardige ‘outdoor leefruimte’. MIRA VERDE specialiseert zich dan ook in het ontwerp en de verdere inrichting van alle outdoor gerelateerde leefruimtes door het creëren van een volwaardig totaalconcept. Daarbij denken wij onder andere aan de integratie van een poolhouse, zwembad, wellness-ruimte, overdekt terras, oranjerie en/of buitenkeuken. Daarnaast gaat onze aandacht naar het verder invullen van de inrichting met passend buitenmeubilair, sfeervolle buitenverlichting en fraaie terrasdecoratie. We streven dan ook naar het uitwerken van een totaalconcept waarbij alles één samenhangend geheel vormt en resulteert in een ruimtelijke en evenwichtige buitenruimte.

VOOR ELK PROJECT EEN UNIEK CONCEPT

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. Voor elk project bedenken wij dan ook een uniek concept. Zo onderscheiden al onze projecten zich van elkaar door hun specifieke stijl, kleur- en materiaalcombinatie. Dankzij ons uitgebreid merkenaanbod bieden wij een zeer breed assortiment in de meest uiteenlopende stijlen en materialen. Zo bedenken wij voor elk project een persoonlijke en unieke totaalinrichting.

Laat u al helemaal in de sfeer brengen door onze realisaties in verschillende stijlen. Allemaal unieke buitenruimten waar het doordacht ontwerp en de passende inrichting zorgen voor een uniek outdoorconcept waar u graag zoveel mogelijk tijd doorbrengt.