MIRA VERDE als outdoor conceptstore

In onze outdoor conceptstore, een unieke showroomlocatie met uitgestrekte tuin, tonen wij onze capaciteiten en presenteren wij de mooiste collecties buitenmeubilair en terrasdecoratie. Voor de creatie van onze totaalprojecten, werken wij immers al vanaf dag één enkel met de meest exclusieve merken, hoogkwalitatieve materialen en gerenommeerde leveranciers.

 

 

Onze showroom in detail

Het domein van MIRA VERDE, dat het hoofdgebouw met de toonzalen omringt, is volledig aangelegd volgens de regels van de landschaps- en tuinarchitectuur.

Daarom is onze outdoor conceptstore al een bezienswaardigheid op zich. Het terrein werd ingedeeld in verschillende tuinruimtes, waaronder één met buitenzwembad, één met een Heritage eikenhouten bijgebouw en één met een zandstrand.

Elke tuinruimte is smaakvol ingericht, met veel respect voor het omliggende natuurgebied. Uiteraard zijn al deze buitenkamers gedecoreerd met passend buitenmeubilair en bijhorende terrasaccessoires.

MIRA VERDE wil graag met u samenwerken

Om van uw tuin of terras een buitenpareltje te maken waar rust en harmonie overheersen en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hierbij staan uw wensen en verlangens voorop en kunnen wij afwerken met constructief advies om u uiteindelijk een origineel tuinontwerp en een knap staaltje tuinarchitectuur te kunnen voorstellen.