Viteo

De collectie

Dit Oostenrijks merk staat garant voor modern design, topkwaliteit en luxueus comfort!


Naast de modulaire Pure sofacollectie, de Slim dining- en loungecollectie en de architecturale Low collectie, brengt Viteo ook tal van trendy terrasaccessoires zoals een staanlamp, lichtkubus, buitendouche, poefjes, …

 

De materialen

Viteo gebruikt Corian als basismateriaal voor haar collectie buitenmeubelen. Corian is een bijzonder, synthetisch materiaal, ontwikkeld door de firma DuPont. De fabricage van Corian gebeurt via een vloeibaar proces, waardoor alle vormen mogelijk zijn. Door dit unieke productieproces zijn naden bijna niet zichtbaar en zijn vrijwel alle ontwerpen te realiseren. Bovendien is dit materiaal duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Ieder meubelstuk wordt geproduceerd en met de hand afgewerkt in Oostenrijk. De structuren van het meubilair worden steeds uitgevoerd in al dan niet gelakt roestvrijstaal, bekleed met Corian. Binnen de collectie vinden geolied teakhout en gepolierde beton hun toepassing in combinatie met Corian. Deze materiaalcombinatie geeft het luxe tuinmeubilair van Viteo een strakke, hedendaagse look.

Voor de kussens werkt Viteo met hoogkwalitatieve outdoor vullingen en met een zeer rijk stoffenaanbod. Ook de decoratieve, gehaakte kussens en plaids zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende texturen en kleuren.

Het resultaat

Een collectie tuinmeubelen die volledig tot zijn recht komt in tuinen met strakke lijnen en moderne vormen. 

Laat u inspireren door MIRA VERDE

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. 

Bekijk onze realisaties en ontdek talloze ideeën voor de inrichting van uw buitenruimte.