Roda

De collectie

Roda heeft een sterke collectie tuinmeubelen, die de afgelopen jaren uitgebreid werd met tal van nieuwigheden. Roda bood oorspronkelijk een ruime selectie aan robuuste, massieve meubelstukken, maar nu pakt het merk uit met een zeer uitgebreide en vernieuwende collectie. Dit assortiment bestaat uit lichte en elegante teakhouten sofa’s, stoelen en tafels, waarbij het tafelblad uitgevoerd is in mooie keramiekstroken. Daarnaast brengt Roda ook twee modulaire sofasystemen, decoratieve fauteuils en poefs, volledig gestoffeerd in een van hun stijlvolle en hoogwaardige outdoorstoffen.

 

De materialen

Kenmerkend voor deze Italiaanse collectie is het gebruik van teakhout, synthetisch koordenvlechtwerk en gevlochten synthetische gordelstructuren. Roda werkt hierbij enkel met duurzame, hoogkwalitatieve materialen die uiterst geschikt zijn in weer en wind. Zo biedt dit merk een uitgebreide keuze aan stijlvolle outdoor kussenstoffen, waarbij de kussens bovendien voorzien worden van een specifieke outdoor kussenvulling. Zo kan u volop genieten van uw terrasmeubilair tijdens de zomermaanden.

Het resultaat

Al sinds 2012 maakt Roda deel uit van ons merkenaanbod en realiseerden wij tal van projecten met deze smaakvolle collectie. Door het combineren van deze nieuwe collecties met hun tijdloze klassiekers, wordt er immers een verfijnde, klassevolle totaalinrichting gecreëerd dat zowel past in een tijdloos authentiek kader als in een hedendaagse moderne omgeving. Met Roda kiest u dus voor Italiaanse klasse, hoogstaande verfijning en Zuiderse looks.

Laat u inspireren door MIRA VERDE

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. 

Bekijk onze realisaties en ontdek talloze ideeën voor de inrichting van uw buitenruimte.