Paola Lenti

Een unieke meubelcollectie van de getalenteerde Italiaanse ontwerpster Paola Lenti, bestaat uit zowel designklassiekers, populaire bestsellers, als interessante nieuwigheden.

Paola Lenti is het meest exclusieve merk op gebied van buitenmeubilair. Daarom is dit Italiaans topmerk al jaren een gevestigde waarde bij MIRA VERDE.

De collectie

De collectie is een rijke verzameling van unieke meubelstukken en decoratieve accessoires, die zorgvuldig met de hand geproduceerd worden in Italië. Paola Lenti brengt innovatief textiel en een rijk kleurengamma samen in het tijdloos design van luxueus outdoor meubilair.

 

De materialen

De door Paola Lenti ontwikkelde vooruitstrevende koordmaterialen en kussenstoffen maakt het mogelijk om geraffineerde buitenruimtes te bemeubelen en in te richten. Zowel het in Italië handmatig verwerkt koordenvlechtwerk, als de comfortabele zit- en rugkussens zijn UV- en waterresistent, schimmelwerend, chloorbestendig en eenvoudig te reinigen.

Daarnaast worden enkel de beste en meest duurzame materialen gebruikt bij de productie van deze exclusieve buitenmeubelen. Door de combinatie van het typerend Paola Lenti koordenvlechtwerk met andere materialen, zoals tafelbladen in beton, natuursteen en hardhout en structuren in hardhout en gelakt- en roestvrij staal, zijn de combinatiemogelijkheden haast onbeperkt.

Het resultaat

Het oneindig aanbod aan kleuren, wevingen en stoffen, maakt Paola Lenti uitermate geschikt om – mocht u dit wensen - te combineren met meubilair van andere merken.

Laat u inspireren door MIRA VERDE

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. 

Bekijk onze realisaties en ontdek talloze ideeën voor de inrichting van uw buitenruimte.