Mr. Blue Sky

De collectie

Een ligzetel in strak design met een frisse, trendy look. Relaxen op het water op een al even mooi exemplaar bij zwoele temperaturen. Waarom niet de twee combineren, dacht Mr Blue Sky. Dit unieke concept kreeg de naam ‘Jackie’, een drijvende lounger. Jackie is de eerste en unieke lijn van Mr Blue Sky en zowel het ontwerp als de productie zijn Belgisch. Deze ligzetel laat zich geheel customizen met uw favoriete Sunbrella-stoffering en zelfs met een gepersonaliseerde inscriptie op het handvat aan de achterzijde.

 

De materialen

Om te voldoen aan alle specifieke vereisten van buitenmeubilair, wordt gebruik gemaakt van moderne en hoogwaardige materialen. Dat Jackie zich door het strakke design en het lage gewicht van de gebruikte componenten eenvoudig laat stapelen en verplaatsen, is extra handig.

Jackie bestaat nu ook in een Twin versie, een matras voor twee personen. Zowel de Jackie als de Jackie Twin zijn eveneens verkrijgbaar in een Extra Soft uitvoering, waarbij de matras voorzien wordt van een dikkere vulling die een nog beter comfort garandeert. Met het Lucille platform, verkrijgbaar in wit, zwart en taupe, vormt u de matras om tot een volwaardig ligbed!

Het resultaat

Dobberen op zee, op het meer of in het zwembad, Jackie vormt het langverwachte esthetisch alternatief voor de opblaasbare luchtmatras.

Laat u inspireren door MIRA VERDE

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. 

Bekijk onze realisaties en ontdek talloze ideeën voor de inrichting van uw buitenruimte.