Kettal

De collectie

Al meer dan 50 jaar specialiseert Kettal zich in de productie van outdoor meubilair. Kettal Studio ontwikkelde haar collectie deels zelf, deels door samenwerkingen met tal van gerenommeerde designers zoals Rodolfo Dordoni, Patricia Urquiola en Jasper Morrison.

De collectie omvat een verscheidenheid aan productgroepen, die onderling eindeloos gecombineerd kunnen worden. Naast de geraffineerde meubelcollectie van Kettal, toont dit Spaans topmerk eveneens talrijke aantrekkelijke accessoires zoals de decoratieve Zigzag poefs en vazen, een sfeermakende lampenkap en praktische bijzettafeltjes.

 

De materialen

Gedurende de eerste decennia werd voornamelijk aluminium verwerkt. Nadien ging dit Spaans merk aluminium combineren met tal van andere hoogwaardige materialen zoals teakhout, keramiek, natuursteen, koordenvlechtwerk en Porotex. De productie van de ganse collectie gebeurt nog steeds voor 85% handmatig. Bovendien wordt ieder meubelstuk in Spanje geproduceerd.

Het aluminium frame van ieder meubelstuk, uit eender welke collectie, kan gepoederlakt worden in een van de 28 kleuren. Voor de stoffering van de kussens ontwikkelde Kettal haar eigen Terrain fabrics, al dan niet verkrijgbaar in de weersbestendige Laminate uitvoering.

Het resultaat

Vooral de tuindecoratie en verschillende tuinaccessoires zijn de juwelen van uw terras. Ze verrijken namelijk de totale look en sfeer van uw buitenruimte.

Laat u inspireren door MIRA VERDE

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. 

Bekijk onze realisaties en ontdek talloze ideeën voor de inrichting van uw buitenruimte.