Jardinico

De collectie

Dit Belgisch merk verovert de wereld met haar veelzijdige parasolcollectie. Zowel parasols met centrale mast als zweefparasols met zijdelingse mast zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende afmetingen en afwerkingen. 

 

De materialen

De Attitude collectie omvat parasols waarvan het frame uitgevoerd is in geanodiseerd of gelakt aluminium of in eucalyptushout. Het acryl parasolzeil is telkens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor de parasolvoet kan er gekozen worden voor een inbouwvoet of een verplaatsbare voet in natuursteen, gepoederlakt staal of beton.

Nieuw is de Caractère collectie. Hierbij pakt Jardinico uit met een exclusieve lijn aan designparasols. Naast het strak design van deze parasols, legt het merk de focus op een nog betere kwaliteit door de keuze voor een solied, gepoederlakt of geanodiseerd aluminium frame en een parasolzeil in Sunbrella. Bovendien werd voor deze parasols een elegante designvoet ontwikkeld: een verplaatsbare, gepoederlakte plaatvoet al dan niet voorzien van een wielbasis.

Het resultaat

Exclusieve parasols die perfect aansluiten bij het karakter van uw tuin of terras. 

Laat u inspireren door MIRA VERDE

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. 

Bekijk onze realisaties en ontdek talloze ideeën voor de inrichting van uw buitenruimte.