Gandia Blasco

De collectie

Het Spaanse familiebedrijf Gandia Blasco zit intussen 75jaar in de aluminium verwerkende industrie. Als een van de eerste meubelfabrikanten, ging het merk zich specialiseren in het ontwerp en de productie van moderne tuinmeubelen in aluminium. De collectie werd een succes en al snel werd Gandia Blasco een wereldspeler op gebied van design tuinmeubelen.

De collectie van Gandia Blasco bestaat uit modulaire sofa’s, loungestoelen, ligbedden, tafels en stoelen, bartafels en –stoelen, deckchairs, … Daarnaast biedt dit merk ook heerlijke daybeds, prachtige pergola’s en tal van geliefde tuinaccessoires zoals bijzettafeltjes, parasols, potten, windlichten, …

 

De materialen

Aluminium frames, geanodiseerd of gepoederlakt, vormen steeds de basisstructuur, bekleed met plaatmateriaal en/of batyline. De volledige collectie wordt trouwens nog steeds geproduceerd in eigen ateliers in Spanje.

Het resultaat

Iedere collectie heeft zijn specifiek design.  De materialen, afwerkingen en kleuren keren terug binnen de verschillende collecties waardoor meubelstukken van verschillende collecties eindeloos gecombineerd kunnen worden.

Laat u inspireren door MIRA VERDE

Onze projectmatige aanpak, door het combineren van tuinarchitectuur, interieurstyling en terrasinrichting, resulteert steeds in harmonieuze totaalconcepten. 

Bekijk onze realisaties en ontdek talloze ideeën voor de inrichting van uw buitenruimte.